O nama

Classe je prvi specijalizirani brend za iznajmljivanje i prodaju sportskih i luksuznih vozila u Hrvatskoj s isključivo vlastitim voznim parkom na HR tablicama. Od nas možete uvijek očekivati uredna i redovno održavana vozila. Naša vozila su na zagrebačkim i riječkim registarskim oznakama, osigurana obveznim i kasko osiguranjem te imaju svu zakonski potrebnu opremu zimi i ljeti kako bi našim klijentima put bio bezbrižan. Naša vozila ćete vidjeti i na internet stranicama i društvenim mrežama drugih rental tvrtki jer određenim partner tvrtkama je dozvoljeno da naša vozila daju svojim klijentima u podnajam te se reklamiraju koristeći naša vozila. Naš vozni park nije namjenjen klijentima kojima je automobil samo sredstvo koje ih prevozi od točke A do točke B, već klijentima koji se žele izdvojiti u mnoštvu i uživati u vožnji luksuznih i sportskih automobila kakve im mi nudimo.

Od 2020. godine naše tržišno pozicioniranje se dominantno odnosi na dugoročne najmove i prodaju vozila za tvrtke i poduzetnike gdje plasiramo većinu našeg voznog parka te klijentima omogućavamo iznimno veliku fleksibilnost, jednostavnost i brzinu kod promjene vozila kakvu im leasing ne može omogućiti. Ukoliko su određena vozila slobodna između dugoročnih najmova izdajemo ih i u kratkoročne najmove poznatim klijentima. Naši glavni dobavljači i servisni partneri su ovlašteni serviseri i distributeri novih vozila za Hrvatsku poput: Porsche Inter Auto, BMW Tomić, Emil Frey, Jolly, Mercedes Gašparić, itd. tako da možete biti sigurni da su naša vozila uvijek u urednom i ispravnom stanju te nabavljena iz pouzdanih izvora. Većinom kupujemo nova vozila, a ukoliko nisu nova detaljno se provjeravaju kod naših servisnih partnera jer sigurnost naših klijenata nam je na prvom mjestu.

Ukoliko ne možete naći neko naše vozilo trenutno na službenoj Classe.hr stranici znači da je prodano ili izdano u dugoročni najam na neodređeno. Na našoj službenoj web stranici objavljujemo isključivo vozila raspoloživa za najam. Ukoliko vas zanima kupovina, vozila raspoloživa za prodaju pogledajte na našoj Njuškalo stranici: www.njuskalo.hr/trgovina/classe-hr


Podaci tvrtke:

Eurodom d.o.o.
Pavlovac 1, 51410 Opatija
OIB: 77177913856
MB: 03608603
IBAN: HR5624020061100392337
Erste&Steiermärkische bank Rijeka
SWIFT: ESBCHR22
Godina osnivanja tvrtke: 1990.
Broj djelatnika: 8


Podružnice:

Classe luksuzni auti Rijeka
Pavlovac 1, 51410 Opatija
(sama granica Rijeke i Opatije)
Udaljenost od aerodroma Rijeka (Omišalj, Krk): 33 minute, 37km

Classe luksuzni auti Zagreb
Rapska ulica 46B, 10000 Zagreb
(neposredna blizina salona BMW Tomić)
Udaljenost od aerodroma Zagreb (Franjo Tuđman, Pleso): 12 minuta, 11km